Partikelfilter – og miljømærker

Dato: 02- 12- 2016
Et køretøj, der i dag har gult miljømærke, vil efter montering af et godkendt partikelfilter kunne opnå et grønt miljømærke.
Et køretøj, der i dag kan opnå et rødt miljømærke, vil efter montering af et godkendt partikelfilter kunne opnå et gult miljømærke, og et køretøj, der i dag kan opnå et gult miljømærke vil kunne ”opgraderes” til et grønt miljømærke efter montering af et partikelfilter.

Efter montering af partikelfiltret skal bilen til syn, og registreringsattesten ændres.

DanCamper har monteret partikelfilter på en del autocampere, som havde gult miljømærke, og nu har opnået grønt miljømærke. Herved spares den nye strafafgift til den danske stat på 1000 kr. årligt for dieselbiler, der ikke har monteret partikelfilter.
Det er dog ikke det bedste argument for at investere i montering af et partikelfilter - det er derimod friheden til at kunne køre hvor du gerne vil, også i de fleste tyske storbyers centrum - og så selvfølgelig den tilfredsstillelse at din autocamper forurener mindre. 
Der er med det grønne miljømærke adgang til alle de større tyske byers grønne miljøzoner.
DanCamper forhandler og monterer HJS Partikelfiltre. Kontakt os og få et godt tilbud på montering af partikelfilter på din autocamper.