Tips

1. januar 2016

Bedre brændstoføkonomi med "Ultimate Cell"

DanCamper har indgået et spændende samarbejde med firmaet Greenetic fra Skals om salg og montering af en ny teknologi, Ultimate Cell Fuel Saver i autocampere. Ved hjælp af Hydrogen, også kaldet brint, kan du opnå en bedre brændstoføkonomi og en renere forbrænding i motoren.
Ultimate Cell optimerer forbrændingen i motoren og reducerer derved mængden af udstødningsgasser, samtidig med at brændstofforbruget reduceres.
Enheden er tilsluttet bilens tændingssystem. Når tændingsnøglen drejes, aktiveres anlæggets elektrolyse, og der produceres en lille mængde hydrogen.
Hydrogenen føres gennem en lille slange frem til motorens indsugning, hvor den blandes med luften fra indsugningsfilteret.

Enheden er CE-mærket og godkendt i hele Europa. Den indeholder elektrolysevæske, 
   som rækker til ca. 70.000 km og den kan genopfyldes. Skifter du bil undervejs, kan 
   den let afmonteres og flyttes over i din nye bil. Samlet vægt er 800 g.

   Ultimate Cell Fuel Saver koster 3.995 kr + montage, som i de fleste tilfælde vil være ca. 1 time (februar 2016)

Hos Greenetic gennemgår man de opnåede resultater, og her fortæller man, at der umiddelbart sker det, at motoren bliver meget renere, og dermed opnår man en højere ydelse. En højere ydelse på basis af den samme mængde tilførte brændstof resulterer i en bedre økonomi. Desuden betyder det, at motoren ved et bedre omdrejningsmoment kræver færre gearskift, og derved kører mere jævnt og generelt resulterer i en mere behagelig kørsel. Du kan læse Poul E. Mortensen fra Greenetic's pressemeddelelse her. 

Du kan se anlægget og tale med en repræsentant fra Greenetic på DanCampers stand på messen Ferie for Alle i Herning 26. - 28. februar 2016.