Tips

2. december 2016

Simbox - Internet til autocamperturen

Internet i autocamperen

SimBox - en ny enkel og fleksibel internetløsning til autocamperturen

På vores autocampertur til Spanien i efteråret 2013 mødte vi et danskt par, Lene og Michael, der lige som os nød solen og varmen ved den spanske Middelhavskyst. Både de og vi havde behov for et velfungerende internet i autocamperen.

Vi løste det ved at betale for adgang til autocamperpladsernes og campingpladsernes fælles internetforbindelser, som var af meget vekslende kvalitet. Det var ind i mellem noget af en udfordring med mails og hjemmeside - og større downloads og TV eller film var helt udelukket.

Lene og Michael derimod, de havde en lille box på størrelse med en mobiltelefon med flere simkort i. Et simkort for hvert land, de ønskede internet i. De betalte kun for de dage, de brugte nettet og havde en god stabil forbindelse - de kunne endda se dansk TV og selvfølgelig tale i telefon med familien over Skype. Den eneste ulempe var, at de blev faktureret separat for hvert enkelt land - det syntes vi var lidt "bøvlet".Nu har Michael forenklet den internationale internetløsning. Han har stiftet selskabet SimBox Aps, og udbyder nu den geniale internetløsning med egen hjemmeside og webshop. Hjemmesiden er let at gå til med letforståelige vejledninger, og det bedste af det hele, du kan få dansk telefonsupport eller hjælp via e-mail, hvis du får problemer undervejs.

Vi kan kun anbefale SimBox - vi har selv oplevet hvor godt det fungerer.