Udlejning Sæson 2020

Dato: 02- 03- 2020

SÆSON 2021:

Vi har endnu ikke besluttet om vi skal have udlejning i 2021, og heller ikke hvilke campere, der i så fald bliver tale om.

Vi vender tilbage med informationer her på hjemmesiden sidst i januar måned.

 

 

 

Sæson 2020:

Vi har mange forespørgsler på leje af en luksusautocamper hos os. Derfor har vi besluttet at tage både en helintegreret Carthago og en Carthago Van i udlejning i sæson 2020.
Herudover har vi en lækker Alkovemodel fra Chausson med plads til 6 personer.

Alle autocamperne lejes ud i perioder af minimum 3 uger i tidsrummet 30/4 – 1/10-2020.

 

Carthago Compactline I 144LE – max. 4 personer

Luksusmodel fra tyske Carthago med enkeltsenge i bagenden og en stor sænkeseng i forenden (kan blive udskiftet med en I 144 QB med Queensbed). Der en rummelig siddegruppe og et fint og velindrettet vinkelkøkken med stort køle/fryseskab. Den har separat brusebad og toilet. Der er seleplads og soveplads til 4 personer.

I bagenden er der en stor garage med plads til cykler og andet grej. Der er adgang til garagen fra begge sider. Der er desuden masser af stuveplads i dobbeltbunden.

Kørekomforten i denne Carthago er stor. Den har automatgear og 150 HK, automatisk klimaanlæg, og masser af udstyr. 

Minimum lejeperiode: 3 uger

Højsæson: 1/7 – 5/8
Pris pr. uge i højsæsonen: 11.900 kr.

Lavsæson: 29/4 – 1/7 og 5/8 – 30/9
Pris pr. uge i lavsæsonen: 9.900 kr.

 

Carthago Premium Van 600 DB – max. 2 personer

Luksus campervan fra tyske Carthago med en dobbeltseng på tværs i bagenden. Camperen måler kun 5,99 m uden cykelholder. Der kan medfølge cykelholder, hvis man ønsker det.

Camperen har en fin siddegruppe med vendbare forstole, et fint velindrettet køkken. Badeværelset er virkelig godt indrettet med et toilet, der kan drejes væk når man skal i bad - dermed opnår man en meget stor brusekabine.

Camperen har automatgear og 150 HK, automatisk klimaanlæg og masser af udstyr.
Minimum leje periode: 3 uger

Højsæson: 1/7 – 5/8
Pris pr. uge i højsæsonen: 10.900 kr.

Lavsæson: 29/4 – 2/7 og 5/8 – 30/9
Pris pr. uge i lavsæsonen: 8.900 kr.

 

Chausson C656 – max. 6 personer

Velindrettet alkovemodel fra Chausson med god plads til hele familien.

Her er en stor dobbeltseng i alkoven og to gode køjer i bagenden. Herudover kan der reddes op i siddegruppen til 2 voksne og et barn. Der er en stor siddegruppe med 2 spiseborde og seleplads til 7 personer.

Campereren har et velindrettet og rummeligt køkken med stort køle/frys og et dejligt badeværelse med separat brusekabine.

Camperen er på Fiat med manuelt gear og har 140 HK og masser af udstyr.
Minimum leje periode: 3 uger

Højsæson: 1/7 – 5/8
Pris pr. uge i højsæsonen: 10.900 kr.

Lavsæson: 29/4 – 1/7 og 5/8 – 30/9
Pris pr. uge i lavsæsonen: 8.900 kr.

System.InvalidOperationException: The partial view '/app_plugins/leblender/editors/leblendereditor/views/base.cshtml' was not found or no view engine supports the searched locations. The following locations were searched:
/app_plugins/leblender/editors/leblendereditor/views/base.cshtml
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.FindPartialView(ViewContext viewContext, String partialViewName, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in D:\Hosting\Dancamper.dk\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 21