Spændende messer i sensommeren og efteråret 2022

Dato: 30- 06- 2022

CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2022

I dagene fra den 26. august - 4. september2022 gennemføres den 61. “CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2022“. Her præsenterer over 600 udstillere fra omkring 30 lande deres innovationer, nye produkter og trends i campingvognbranchen i 13 haller og udendørsområdet.

Vi kan allerede nu afsløre, at Chaussons stand bliver i hal 11 A45, men hvor både Westfalia og Carthago kommer til at holde til, ved vi endnu ikke. 

 

Ønsker du vejledning i køb af ny autocamper, står vi gerne klar til at hjælpe dig i Düsseldorf, hvor det netop er muligt at se, opleve og fornemme, hvilke løsninger der er de rigtige for dig. Det kræver blot en kundeaftale forinden. Vi forventer, at to kompetente medarbejdere fra slagsteamet vil være på messen i tre af dagene, så kontakt os på: info@dancamper.dk, hvis du ønsker at lave en kundeaftale. Så vil vi forsøge at få det til at lykkes.

Autocamper Show i Fredericia

”Autocamper Show” er Danmarks messe for autocamperfolket. Fra den 4. - 6. november 2022 løber messen af for anden gang. DanCamper udstiller igen i år nyeste modeller fra både Carthago og Chausson, hvor vi er at finde på stand 1010 i MESSE C.

På messen finder du også spændende udstyr og inspiration til dit næste eventyr i autocamperen i ind- og udland, og der er mulighed for overnatning på området omkring MESSE C. Her kan man også deltage i fællesspisning og hyggelige arrangementer med andre autocampister.

Drømmer du om at få din egne autocamper og måske endda rykke et halvt eller et helt år ud af din kalender til dette eventyr? Så er der både nyttige og praktiske informationer samt spændende feriefortællinger fra scenen, og team DanCamper er også klar til at vejlede og hjælpe med at finde den autocamper, der netop passer til dig og din families behov og ønsker.  

.