NYT - Anette og Jens Erik

Dato: 16- 10- 2019

 

 

Anette og Jens Erik vil fremover bo i autocamper i Horsens - har købt sommerhus på Vestkysten som ny base.

Vi har solgt vores hus i Horsens og har købt et ældre sommerhus på Vestkysten. Her er vi tættere på vores skønne børnebørn og resten af vores familie.
Det næste par måneder afspadserer vi i Horsens, og renoverer sommerhuset, som skal være vort hjem fremover. Vi er tilbage på pinden på fuld tid, før det går løs med forberedelser til messen, Ferie for Alle i Herning.
Peter, som nu har stået i lære næsten et år, er ansat som salgschef i DanCamper, så vi er godt dækket ind med personale i Horsens her i de stille vintermåndeder.
Vi har indrettet hjemmearbejdsplads, hvor vi tager os af en del administrative opgaver, og vi kan fortsat træffes på telefonen.

I weekenden 25. – 27. oktober er vi selvfølgelig at træffe til DanCampers Åbent Hus .

Der er lidt langt at køre frem og tilbage mellem Vestkysten og Horsens, så vi har besluttet os til at bo i autocamper i Horsens, når vi er på arbejde.

Vi har allerede haft generalprøve på konceptet og har haft fast plads på smukke Bygholm Sø Camping i sensommeren. Her har vi boet i vores skønne lille Carthago Van. Det har fungeret fantastisk fint – og vi har kun haft 5 min. på arbejde.

Vi er dog blevet magelige og har ønsket os lige lidt mere plads i det daglige. Vi har valgt at flytte over i en større autocamper, en Carthago T 143. Det bliver lidt mere bekvemt, særligt i vintermånederne.

To generationer på tur:
Vi skal selvfølgelig på vintertur til ”De Varme Lande” igen i år – og det bliver så i den nye Carthago – det glæder vi os meget til, og regner da også med at få lavet en god rejsebeskrivelse undervejs. Vi tager af sted midt i december og regner med at holde jul i Portugal, hvor vi skal mødes med vores ældste søn og hans kæreste. De kører i en Chausson campervan.

System.InvalidOperationException: The partial view '/app_plugins/leblender/editors/leblendereditor/views/base.cshtml' was not found or no view engine supports the searched locations. The following locations were searched:
/app_plugins/leblender/editors/leblendereditor/views/base.cshtml
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.FindPartialView(ViewContext viewContext, String partialViewName, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in D:\Hosting\Dancamper.dk\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 21