* VIND TO FLASKER VIN *

Dato: 23- 03- 2023

Vinderne er nu fundet og de vil få direkte besked.

På mandag d. 8.5. når vi er tilbage fra Bededagsferien, vil billederne blive slået op på Facebook.

 

**************************************************************************************

Nu har to personer muligheden for at vinde hver to flasker god vin!

I foto-konkurrencen kan alle deltage, der har taget et billede af en Chausson, Carthago eller Westfalia. Et billede der understreger det som det drejer sig om, nemlig drømme, frihed, natur, oplevelse, glæde og samværd eller som blot er et rigtig godt billede, du selv er glad for.

Eneste tre krav for at deltage i konkurrencen er:

  • at der indgår en camper eller dele af en camper af en af de tre nævnte mærker i billedet
  • at du er indforstået med, at DanCamper efterfølgende må anvende det fremsendte billede på vores hjemmeside, sociale medier og i DanCampers generelle markedsføring
  • at du fremsender din billedfil via mail på mailadressen: Foto@dancamper.dk. I mailen skal fremgå dit navn og et telefonnummer du kan kontaktes på og i Emne må du meget gerne skrive "Fotokonkurrence".

Du må også gerne skrive modelbetegnelsen på Camperen, samt lidt om hvor og hvornår billedet er taget. Dette sidste er dog ikke et krav for at deltage i konkurrencen.

Præmien for 1. og 2. pladsen for bedste billede er to flasker vin, der skal afhentes på vores adresse i Horsens.

Et panel fra DanCamper vil kåre de vindende billeder den 2. maj 2023 og billederne vil blive offentliggjort umiddelbart efter her på hjemmesiden og på Facebook. Vinderne vil få direkte besked!

De to "Bedste billeder" vil blive udvalgt ud fra ovennævnte kriterier samt dommerpanelets fornemmelse for, hvad et godt billede bør indeholde, for at det taler til beskueren. 

Sidste frist for indsendelse af billeder til konkurrencen er 1. maj kl. 24.00.