Ferie for Alle 2024 og Åbent Hus

Dato: 19- 01- 2024

Drømmer du om at eje din egen autocamper, overvejer du at skifte til en anden model, eller har du bare lyst til lidt inspiration til en rejse i autocamper?
I alle tilfælde er der masser af inspiration at hente på messen, "Ferie for Alle" i Messecenter Herning 23. - 25. februar.  

Vær opmærksom på, at vi holder lukket i salgsafdelingen i Horsens alle tre messedage.
Vær også opmærksom på, at vi allerede ugen før messen åbner, flytter udstillingsautocamperne til Herning - så ring gerne i forvejen og forhør nærmere, hvis du planlægger at kigge på én af vores nye autocampere i Horsens før messen. Her har vi alle vores kendte mærker repræsenteret, og du finder både Carthago, Chausson og Westfalia. Se dem her!

DanCamper deltager med et stort antal autocampere på messestanden. Vi er klar med en flot messestand, masser af flotte nye autocampere og alle vores engagerede, dygtige medarbejdere til at vise dig rundt og besvare spørgsmål. Besøg os på stand K-8200!

Messen finder sted i dagene 23. - 25. februar. Fredag og lørdag er der åbent 9 - 17 og søndag 10 - 17.
Det er muligt at booke plads til at overnatte i sin egen autocamper eller campingvogn direkte ved messeområdet. Man kan købe billet både til selve messen og til camperpladsen på messens hjemmeside. 

Du har mulighed for 50% rabat på søndagsbilletter! Der er dog et begrænset antal billetter til den reducerede pris, så det er efter først til mølle princippet. Det eneste du skal gøre for at få rabatten er ved bestillingen at angive denne invitationskode:  Sunday-ciyn  Der kan købes op til 4 billetter med rabat!

Foretrækker du at kigge på vores autocampere i fred og ro i vores udstilling i Horsens, gør vi allerede nu opmærksom på vores Åbent Hus arrangement lørdag d. 9. marts og søndag 10. marts.  Der er desuden åbent i salgsafdelingen ved DanCamper søndag den 3. marts fra kl. 11.00 til kl. 15.00.