Den første 2019 model fra Chausson er på vej

Dato: 12- 09- 2018

 

 

Hvis vi er heldige, når den første 2019 model at dukke op, så vi kan vise den frem på vores Åbent Hus - Det er en Chausson Titanium 640 med en stor sænkeseng over siddegruppen. Sænkesengen kan valgfrit sænkes helt ned til sæderne, hvis man kun er to personer, eller man kan sænke det halvt ned og redde op i siddegruppen, hvis man har gæster med. 

Med sengen gemt væk under loftet i dagtimerne, giver det en utroligt rummelig autocamper. Der er blevet plads til en meget stor siddegruppe, hvor de to sæder med trepunktsseler også er gemt væk, når de ikke er i brug - så man i stedet har to fine "sofaer" til rådighed ved bordet, foruden forstolene, som selvfølgelig kan drejes. Der kan mageligt dækkes op til 7 personer ved spisebordet,
Der er et fint stort køkken med masser af skabs- og skuffeplads og et stort køle/fryseskab.
Badeværelset er meget stort og har separat bruseniche og et kæmpestort klædeskab med både bøjlestang og mange hylder. Der er oven i købet en stor garage med god plads til både cykler og andet grej.

Chausson Titanium 640 må bestemt være den mest rummelige autocamper på under 7 m på markedet lige nu. Se vores lille film med Chausson Titanium 640 optaget på messen i Düsseldorf i år.

Hele herligheden er bygget op over en Ford Transit med 170 HK og automatgear.
Den har som standard også fartpilot, opvarmet frontrude med regnsensor, fjernlys sensor, manuelt klimaanlæg, 2 airbags, el-sidespejle, tågelygter, lakeret kofanger, Luksusdør med centrallås, myggenetdør, bakkamera, 5. seleplads, SEITZ panorama tagluge og betræk på forstolene i samme farve som hynderne.

Pris: 730.000 inkl. leverings omkostninger

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.