DanCamper på messe i Herning

Dato: 07- 02- 2020

Drømmer du om at eje din egen autocamper, overvejer du at skifte til en anden model, eller har du bare lyst til lidt inspiration til en rejse i autocamper?
I alle tilfælde er der masser af inspiration at hente på messen, "Ferie for Alle" i Messecenter Herning 21. - 23. februar.
Vær opmærksom på, at vi holder lukket i Horsens alle tre messedage.
Vær også opmærksom på, at vi allerede en uge før messen åbner, flytter udstillingsautocamperne fra Horsens til Herning - så ring gerne i forvejen og forhør nærmere, hvis du planlægger at kigge på én af vores nye autocampere i Horsens i ugen op til messen.

Vi deltager med det hidtil største antal autocampere på vores til dato største messestand. Rammerne er i orden. Vi er klar med en flot messestand, masser af flotte nye autocampere og alle vores engagerede, dygtige medarbejdere til at vise dig rundt og besvare spørgsmål.

Vi præsenterer nye 2020 model autocampere fra Carthago, Chausson og Westfalia.

Vi har vi stort og varieret udvalg af små fikse campervans fra alle de tre producenter.
Der er Chausson Road Line, Carthago Van og Ammundsen fra Westfalia.

Chausson er desuden repræsenteret med mange fine og velindrettede, delintegrerede autocampere - for eksempel Chausson Titanium 640, som både vandt prisen "Årets Autocamper 2019" i Danark og den Europæsisk Pris, "Den bedste planløsning 2019" på messen i CMT i Stuttgart. Er I en stor familie, må I endelig se Chaussons alkovemodel til hele 7 personer, Chausson C656.

Vi præsenterer tre forskellige helintegrerede autocampere, den smukke slanke Carthago Compactline og  den mest solgte Carthago i Danmark, flotte Carthago C-Tourer, både delintegreret og helintegreret, og flere smarte Carthago Van modeller. 

Messen finder sted i dagene 21. - 23. februar. Fredag er der åbent 9 - 17, lørdag 10 - 18  og søndag 10 - 17.
Det er muligt at booke plads til at overnatte i sin egen autocamper eller campingvogn direkete ved messeområdet. Man kan købe billet både til selve messen og til camperpladsen på messens hjemmeside. 

Foretrækker du at kigge på vores autocampere i fred og ro i vores udstilling i Horsens, gør vi allerede nu opmærksom på vores Åbent Hus arrangementer de to første weekends i marts.