Corona Virus - forholdsregler hos DanCamper

Dato: 07- 04- 2020

- opdateret 26.10.2020

Vi har selvfølgelig fulgt med i de forholdsregler, regeringen har taget i forsøget på at bremse Covid-19 sprednig i Danmark, og vi vil også tage hensyn til situationen her hos DanCamper.

Vi har åbent i udstillingen som normalt. Se vores åbningstider.
Alle gæster i vores udstilling skal bære mundbind eller visir., bortset fra når man sidder i venteområdet.

Vores salgspersonale bærer mundbind eller visir, og vi holder selvfølgelig behørigt afstand til vores gæster - og har håndsprit klar.

Vi tager ikke kundebiler ind uden forudgående aftale, og vores værkstedsfolk går ikke med ud i kundebiler sammen med kunder. Som udgangspunkt har ingen kunder adgang til vore værksted, da vore mekanikere ellers skal bære mundbind/visir - og dette ønsker vi at undgå.

Både Chausson og Carthago accepterer en senere tæthedstest end normalt, når udskydelsen skyldes hensyn til at minimere Covid-19 smitte.
Ring evt. og forhør nærmere, hvordan det forholder sig med din autocamper, hvis fristen for den årlige tæthedstest forfalder her i foråret. Det samme gælder hvis du skulle have en reklamation, som endnu ikke er rettidig anmeldt og garantiperioden udløbet i foråret.

Det er selvfølgelig muligt at udskyde allerede indgåede aftaler på værkstedet - ring i så fald på 2075 5797 og aftal nærmere.