Chausson V690 Road Line Prem. – med Maxi garage

Dato: 16- 05- 2022

Chausson V690 Road Line Premium er et rigtig godt bud på en campervan til parret, der elsker det aktive friluftsliv eller den mobile håndværker, der har brug for at have sit værktøj med.

Her er en meget rummelig garage som vil være praktisk for windsurferen, dykkeren, lystfiskeren eller for dem, der lige skal have den lille feriemotorcykel med eller måske motocrosseren.
Camperen har disse mål: (L x B x H) 6,36 x 2,05 x 2,61 m).

Over den zinkinddækket garage er der en sænkbar dobbeltseng, der måler 190 x 190 cm. Til garagen medfølger en rampe, så fx en motorcykel/cykler let kan køres ind og fæstnes i gulvets fastsurringsringe.

Der er fire gode overskabe til opbevaring bagest i campervanen. Under skabene er der natlamper med USB-stik, som også er at finde i førerhuset samt ved siddebænken.

Køkkenet er velindrettet med god opbevaringsplads. Der er et enkelt overskab og tre brede skuffer under gasblus/vask, kompressorkøleskab på 90 L over fint klædeskab og komfur med to gasblus.

Badeværelset er lyst og godt indrettet, og når bruseren skal benyttes kan toilet og håndvask let skærmes af.

Denne Chausson V697 Road Line Premium med panorama-tagluge leveres opgraderet med arctic pakke, visibility pakke, diesel tank på 90 L og ”Campovolo” speciallakering, 160 Hk, 9 trins automatgear, fartpilot, airbag ved begge sæder i førerhuset, hvis vinduer er forsynet med plisségardiner, 16” alufælge, solceller, markise, el-trin og meget andet lækkert udstyr.

I nedenstående link kan du se en video af autocamperen:
https://www.chausson-reisemobile.de/modele/v690/