Caravan Salon Düsseldorf 5. - 13. september

Dato: 01- 08- 2020

Der bliver gjort en stor indsats for at passe på os alle sammen på messen i Düsseldorf i år.

Det er selvfølgelig den verdensomspændende pandemi, som også her sætter begrænsninger.

De fleste producenter udstiller på messen, men fordelt på et større areal og med mere afstand mellem autocamperne. Der bliver bredere gange, hvor der vil være ’venstrebane og højrebane’, og der vil kun være adgang til autocampere af én familie ad gangen, for at sikre god afstand – og mon ikke der vil være adgang til håndsprit på alle messestande.

Man kan ikke købe billet på selve messen. Billetter skal forudbestilles på nettet, så man har styr på hvor mange gæster der kommer på hver udstillingsdag. Hvis man kommer i egen autocamper og ønsker en plads på det store autocamperområde, skal der også her bestilles plads på forhånd – sammen med bestilling af adgangsbilletter til messen. – se messens hjemmeside her.

Der bliver krav om mundbind på de indendørs arealer og i shuttlebusserne, der kører fra autocamperpladsen ind til messehallerne og om aftenen ind til centrum i Düsseldorf.

  • Ovenstående er, hvad vi er blevet informeret om af vores leverandører af autocampere fra Chausson, Carthago og Westfalia – der kan være yderligere forholdsregler, som vi ikke har kendskab til i skrivende stund.

Anette og Jens Erik vil besøge messen, og vil videreformidle relevant information både i huset DanCamper og til interesserede besøgende på hjemmesiden. – Anette og Jens Erik vil ikke personligt komme i huset direkte efter messen – Vi sikrer os selvfølgelig, at der ikke bliver taget evt. smitte med hjem til medarbejdere og besøgende.