Nyheder

11. juni 2014

DanCamper flytter syd på.

Midt i august flytter DanCamper til et nyt domicil i det sydlige Horsens og samler begge sine afdelinger i et stort moderne autocamperhus.

"Det bliver et fantastisk autocamperhus - Vi er så glade for, at aftalen nu endelig er faldet på plads! 

Vi får en meget bedre beliggenhed tæt på motorvejsfrakørsel syd, og oven i købet væsentlig mere plads både i udstillingen, på værkstedet og udendørs", udtaler Birte.

Den nye adresse bliver Vegavej 8 i Horsens. Ejendommen har tidligere huset et camping- og fritidscenter, og er som skabt til DanCamper's brug.DanCampers indehavere: Birte Friis, Anette Kallesøe og Jens Erik Graversen
 
Jens Erik er i fuld gang med planlægningen, så flytningen kan forløbe gnidningsløst, og alle medarbejdere har lovet at tage en ekstra tørn, så man så hurtigt som muligt vil være klar til at modtage kunder på den nye adresse.

I forbindelse med flytningen vil der både i Hedehusene og i Gedved blive afholdt et stort "Flyttesalg" med rigtig gode tilbud på både autocampere og campingvogne.

Flytningen fra Gedved er planlagt til at finde sted idagene 14. - 17. august, hvor værkstedet vil være lukket. Sidste åbningsdag i Hedehusene er søndag 3. august. Forretningen åbner på den nye adresse d. 18. august. 

Åbningen af det nye Autocamperhus vil blive markeret med en festlig reception i weekenden 19. - 21. september, hvor også både Birte og Jens Eriks 60 års fødselsdage vil blive fejret.