Nyheder

13. september 2017

Åbent Hus hos DanCamper

Vi er tilbage fra messen i Düsseldorf, og vi har selvfølgelig de dugfriske 2018 brochurer fra Carthago og Chausson med hjem. De første 2018 modeller fra Chausson er allerede ankommet til udstillingen. 
DanCamper inviterer til Åbent Hus i weekenden d. 23. og 24. september - både lørdag og søndag har vi åbent fra 11 - 15 og har selvfølgelig en forfriskning klar.
Vi har stort set alle autocampere, både nye og brugte udstillet inden døre i vores store opvarmede udstilling - så pyt med hvordan det danske sensommervejr arter sig.

Alle vores flotte udlejningsautocampere er nu kommet hjem og sælges nu til fornuftige priser - de er kun et halvt år gamle og har stadig halvandet års fuld fabriksgaranti.
Der er flere forskellige indretninger. Vælg mellem lave enkeltsenge, høje enkeltsenge og garage, Queensbed og garage eller Fransk seng.

Vi har fået en fin aftale med Camping Finans. Vi kan tilbyde finansiering i op til 10 år med kun 1,99% i rente denne weekend. OG så er der jo nu blevet vedtaget at sænke afgiften på autocampere
- læs mere her.

Camping Finans

Der er også stadig to elegante nye 2017 modeller fra tyske Carthago. Den ene med quensbed og den anden med enkeltsenge. Begge har en meget stor garage en dejlig rummelig siddegruppe, et lækkert køkken med stort køle/frys og gode skuffer og skabe - og begge har 150 HK motor med automatgear og meget udstyr.
Vi har fået produceret en lille video med de nye 2018 Carthago Compactline.

Fra Chausson har vi også nogle få flotte nye 2017 modeller tilbage i udstillingen. Der er f.eks. en enkelt Welcome 630 med sænkbare enkeltsenge - denne model har været vores bedst sælgende Chausson i 2017. Vi har også stadig en helintegreret Exaltis, to delintegrerede med Queensbed og en enkeltsengsmodel med stor garage.

Det mest spændende er dog nok de helt nye 2018 modeller fra Chausson, som nu præsenteres for første gang i Danmark.
Se f.eks. den revolutionerende nye delintegrerede autocamper Chausson Flash 716 med god plads til børnefamilien. Den har sænkbare køjer i bagenden og en stor sænkbar dobbeltseng til mor og far over sidegruppen. Sengen kan sænkes helt ned over siddegruppen, så den er bekvem at komme i og af uden stige. Du kan se en lille video med Chausson Flash 716 her.

Chausson Flash 716 - klapbord i bagenden Chausson Flash 716 - køjer

Husker du Årets Autocamper på Ferie for Alle i Herning forrige år, Chausson Welcome 610? - Den er igen i udstillingen og nu har den oven i købet fået en storesøster, en Welcome 640, som er endnu mere rummelig med Lounge-siddegruppe og med en sænkeseng på hele 160 x 200 cm. Sengen kan selvfølgelig sænkes helt ned når du vil til ro, eller du kan vælge at sænke den halvt ned og redde op til gæster neden under i siddegruppen. Den har et meget stort badeværelse med separat brusebad og et enormt stort garderobeskab, og der er plads til cykler i garagen. Det må vist være den mest rummelige autocamper på under 7 m på markedet. - se også den i udstillingen nu.

Der er kommet to nye Chausson Twist kassevogne på under 6 m hjem - den ene en helt ny model med et stort "Slimline" køleskab i køkkenet. Begge har tværstillet seng og god bagageplads under. 

Vi har selvfølgelig også mange forskellige flotte brugte autocampere i udstillingen - kig forbi og få en god snak om vores fælles lidenskab - autocampere.