Nyheder

1. januar 2016

Dancamper Video

Video med nogle af de tidligere års modeller fra Chausson

Chausson videoer

Hvilken autocamper drømmer du om?

I Chaussons store program er der virkelig noget for enhver smag. Skal det være en dejlig "Egoistcamper" til 2 personer eller skal der være god plads til den store famile? 
Jens Erik har filmet nogle af de nyeste modeller - du kan se nærmere på de enkelte autocampere her:
 

Chausson Sweet 2013 - fransk nytænkning
Var det noget med en autocamper med "samtalekøkken"?

Franske Chausson har en hel serie med en hel utraditionel indretning. Fælles for dem alle er et velfungerende køkken midt i vognen, stor siddegruppe og en god stor el-sænkeseng, som ved tryk på en knap kaan sænkes helt ned til en bekvem højde. Alle Sweet modellerne har desuden udekøkken i form af en gasgrill, som klappes ud af et rum i siden af autocamperen - grillen kan også anvendes med 3 kogeblus i stedet for grillpladen.

Sweet mini måler kun 5,99 m i længden. 

Sweet maxi har stort dejligt badeværelse og stort opbevaringsrum med adgang udefra. 

Sweet Garage har udover sænkesengen også en god stor højdejusterbar dobbeltseng på tværs i bag og en meget stor garage under.

Sweet Cossy har fransk seng på tværs i bagenden.

Som ekstraudstyr kan Sweetmodellerne leveres med "Panoramic System", en meget stor klap i venste side i beboelsen, som kan åbnes elektrisk.

Du kan se Chaussons video med alle Sweet modellerne her:

 Chausson Exalty I - 2013

Det seneste nye skud på stammen er Chaussons nye flotte helintegrerede autocamper Exalty årgang 2013.

Den kan leveres med 3 forskellige indretninger. Den ene med en stor dobbeltseng i bagenden og en enorm stor garage under, den anden har enkeltsenge og en stor garage under og den tredie har en stor Queensbed med garage under. Alle tre modeller har en fin siddegruppe med vendbare forstole, vinkelkøkken og stort køle- fryseskab, separat bruserum og toilet og en stor sænkeseng. Vi forventer at få den første Exalty hjem i oktober måned 2012

 Chausson Twist 02 - 2013

Kassevogn på kun 6 m med tværstillet seng i bagenden, fint badeværelse, funktionelt køkken og god siddegruppe med vendbare forstole.

 Chausson Weolcome 99 - 2013

Delintegreret autocamper med enkeltsenge i bagenden og en el-sænkeseng over siddegruppen. Vinkelkøkken med stort køle/frys fin siddegruppe, godt badeværelse med separat brusekabine og stor garage.

 Chausson Twist 08, 2013

Kassevogn med fransk seng, toilet og bad, køkken og god siddegruppe med vendbare forstole.

 Chausson Welcome 69 - 2013

Nyhed fra Chausson i 2013. Fransk seng, separat brusekbine og godt toiletrum med håndvask, vinkelkøkken med stort køle/frys og stor siddegruppe med vendbare forstole. Over siddegruppen er der en stor el-sænkeseng.

 Chausson Welcome 79 EB - 2013

Queensbed i bagenden og el-sænkeseng over siddegruppen. Seprat bruserum og badevaærelse med toilet og håndvask. Vinkelkøkken med stort køle/frys og stor siddegruppe med vendbare forstole. God garage med dgang fra begge sider.

 Chausson Flash 49 EB - 2013

Queensbed i bagenden og sænkeseng over siddegruppen. Separat brusebad og badeværelse med toilet og håndvask. Vinkelkøkken med stort køle/frys og god siddegruppe med vendbare forstole. God garage med adgang fra begge sider.

 Chausson Flash 11 - 2013

Alkovemodel med dobbeltseng i begge ender og 5 selepladser. Godt badeværelse, vinkelkøkken med stort køle/frys og god sidderuppe med vendbare forstole. Stor Garage med adgang fra begge sider.

 Chausson Flash 03 - 2013

Nyhed fra Chausson - Alkovemodellen Flash 03 er blevet lidt større og har fået stort køle/frys, et dejligt stort køkken og bedre skabsplads. Stor dobbeltseng i alkoven og gode køjesenge i bagenden. Godt badeværelse med brusekabine og dejlig stor siddegruppe.

 Chausson Flash 06, 2011
Delintegreret autocamper med fransk seng og stor dobbelt sænkeseng over siddegruppen.

 Chausson Flash 04, 2011
Delintegreret autocamper med tvæstillet dobbeltseng og stor garage.

 Chausson Flash 14, 2011
Delintegreret autocamper med enkeltsenge i bekvem lav højde.

 Chausson Flash 28, 2011
Delintegreret autocamper med højde-justerbar tværstillet dobbeltseng og stor garage.

 Chausson Welcome 88, 2011
Delintegreret autocamper med let tilgængelig "Queens-bed"

 Chausson Welcome 98, 2011
Delintegreret autocamper med enkeltsenge og stor garage.

 Chausson Sweet Garage 2011
Delintegreret autocamper med stor sænkeseng over siddegruppen, centralt placeret køkken og tværstillet dobbeltseng og stor garage i bagenden.