Nyheder

1. februar 2017

2017 modeller i udstillingen

Mange nye 2017 modeller fra Chausson og Carthago er nu i udstillingen - her i blandt flere verdensnyheder
Nye 2017 modeller ankommer næsten dagligt til Horsens lige nu.

Nyankomne Chausson'er  Nyankommen Carthago

Hvad drømmer du om? 
Ny autocamper - eller en fin brugt?
Vi er efterhånden ved at have et fint udvalg af nye 2017 modeller hjemme i udstillingen på Vegavej i Horsens - og selvfølgelig også mange flotte topklargjorte brugte autocampere.
De står næsten alle indendøre i vores store opvarmede udslilling - så kig endelig forbi  og nyd at gå en tur og se dem, også selv om det er vinterkoldt ude.

Vi har valgt flere helt nye indretningskoncepter fra Chausson, og de er nu alle kommet hjem i udstillingen.

Én af dem er en Chausson Travel Line 611 – en delintegreret autocamper med rundsiddegruppe i bagenden og pilotsæder til både fører og de 3 passagerer. Der er oven i købet en bodelsdør i både højre og venstre side.
Der er en god stor sænkeseng både foran og i bagenden over rundsiddegruppen, et fint rummeligt køkken og et godt badeværelse med bruseniche. 

Vi har lige været på messe i Bella, og her imponerede vi mange af vores gæster med endnu en verdensnyhed fra Chausson, Chausson Welcome 630 –  en delintegreret autocamper med enkeltsenge som sænkesenge, der kan sænkes separat. Den er MEGET rummelig med STORT badeværelse, STOR lys siddegruppe og STORT køkken - og oven i købet STOR garage til cyklerne. 

Vi har fået produceret en god lille film med netop disse to nye modeller - se filmen her.


De mest solgte Carthago modeller i Danmark er Carthago c-tourer I 142 QB med tværstillet Queensbed og Carthago C-tourer I 143 med enkeltsenge. Vi har fået 2017 modeller hjem af  dem begge.
Det er begge helintegrerede autocampere med stor garage og udover faste senge i bagenden har de en stor sænkeseng i forenden og en god og rummelig siddegruppe. De har et fint køkken med gode rummelige skuffer og skabe og et lækkert badeværelse med bruseniche. 
De har begge 150 HK Fiat motor med automatgear og meget udstyr.
Der er flere nye features i de nye 2017 modeller. Der er blandt andet blevet skabt god bagageplads i dobbeltbunden forrest i autocamperen med adgang fra begge sider og også inde fra. Det er også med til at sikre muligheden for en bedre vægtfordling på for- og bagaksel.