Nyheder

2. november 2016

Chausson 2017

Det er altid en fornøjelse at komme til præsentation af nye autocampere hos Chausson.
Her er man på ingen måde konservative, men altid klar til nytænkning, og ofte er det Chausson, der kommer først med helt nye indretningsløsninger til autocamperne.

2017 er bestemt ingen undtagelse. 

Tag for eksempel den nye Travel Line 611 med rundsiddegruppe i bagenden og pilotsæder til både fører og de 3 passagerer. Der er oven i købeten bodelsdør i både højre og venstre side.
Der er en god stor sænkeseng både foran og i bagenden over rundsiddegruppen, et fint rummeligt køkken og et godt badeværelse med bruseniche.
Vi glæder os dog især meget til at vise vores danske kunder en verdensnyhed, en helt ny model med 2 store enkeltsenge og en meget stor og lys siddegruppe, nemlig Chausson 630. Sengene er el-sænkesenge og kan sænkes separat alt efter om begge eller kun den ene beboer ønsker at gå i seng. Sengene kan sænkes helt ned til sædehøjde. Har du lyst kan du sel en lille film med Chausson 630 EB her. Er der gæster ,kan man nøjes med at sænke sengene halvvejs ned og også redde op i siddegruppen. 

Chausson har nu flere meget rummelige 6 - 7 m lange autocampere med meget stor siddegruppe og dobbeltsengen placeret under loftet. Sengen betjenes elektrisk, og kan køres helt ned til sædehøjde til natten. Det er selvfølgelig pladsbesparende, ligesom autocmpernes vægt minimeres jo kortere de er. For alle modellerne gælder det, at man kan nøjes med at sænke sengene halvt ned og rede op neden under i siddegruppen, hvis man har gæster med. Alle modellerne har fået plads til et stort badeværlese med en rummelig bruser og god garderopeplads. Der er selvfølgelig et godt køkken med stort køleskab/fryser i dem alle - og oven i købet garage med plds til cyklerne - se en film med Årets Autocamper 2015, Welcome 610 som har været meget populær de sidste to år, og selvføgelig oogså er med i 2017 programmet fra Chausson.

Sidste år blev der lanceret en ny model, med samme indretning som den velkendte gamle Allegro 96. Den har lave enkeltsenge og stort badeværelse i bagenden. Du kan se en lille film med Chausson Welcome 737 her.

Chausson er kommet med en helt ny model helintegreret autocmamper, Chausson Exaltis 6010. Det er en forholdsvis kort model, men med en meget stor siddegruppe og stort rummeligt badeværelse og køkken. Man sover i sænkesengen i forenden og der kan redes op i siddegruppen, hvis man har gæster. Måske vil du hellere have en helintegreret autocamper med enkeltseng og stor garage i bagenden. Så kan du se en lille film med Chausson Exalatis 7127 her - den har også separat brusebad og toilet. 


Foretrækker du en kort autocamper under 6 m er der flere muligheder. Du kan vælge mellem en delintegreret autocamper med henholdsvis fransk seng, seng på tværs, sænkeseng eller en kassevognsmodel med seng på tværs eller enkeltsenge.

Der er for eksempel kommet en helt ny kompakt kassevognsmodel under 6 m, som har enkeltsenge, nemlig Chausson V 597 CS.Hos Chausson har man i 2017 modellerne valgt at installere AES køleskab i allemodeller - det vil sige køleskabet finder selv ud af at skifte mellem 12 V, gasog 230 V alt efter om bilens motor er i gang, eller man holder ude på fjeldetuden el eller om der er tilsluttet elkabel.

Alle modeller med Queensbed har fået større senge - 160 x 200 cm,så nu er der god plads, også hvis man ikke er en størrelse small, eller hvis man er meget høj. Sengen kan indstilles i højden, hvilket giver mulighed for en god garage med plads til f. eks. cykler.

Man kan tilvælge en 5. seleplads og/eller en sænkeseng i de fleste modeller - alle sænkesenge betjenes elektrisk. Det er nemt og bekvemt. Det er også en væsentlig lettere løsning end en manuelt betjent sænkeseng, og er således med til at minimere autocamperens vægt.

Hos Chausson kan flere af modellerne leveres på Fiat eller Fordalt efter hvad man foretrækker.

Der er selvføgelig kommet nye miljørigte Euro 6 motorer på 2017modellerne, og som noget nyt kan også Ford Transit nu leveres med automatgear.