Nyheder

1. november 2016

Carthago 2017

"Hvorfor ændre på noget, der er flot, elegant og velfungerende?" siger de hos Carthago - og det kan vi da kun give dem ret i.
Der er dog kommet nogle gode finesser på de modeller vi allerede kender og også et par fine nye modeller.

I danmark bliver der hovesageligt efterspurgt autocampere til "lille kørekort", altså 3.500 kg totalvægt. Her har Carthago et fint program både hvad angår helintegrerede og delintegrerede af typen Carthago c-tourer og den lidt smallere helintegrerede Carthago compactline.


Billede 1.Carthago c- tourer - elegant helintegreret autocamper.    
Billede 2.Queensbed i den nye c-tourer I 144 QB


Der kan lukkes af til sove/badeafdelingen og køkken/siddegruppen, og der er separat brusebad og toilet. Alle 3 modeller har et lækkert rummeligt vinkelkøkken med gode skuffer og skabe og stort køleskab med separat fryser.
 Der er kommet lysere gulvbelægning og mulighed for at vælge højglanslakerede, cremfarvede låger i overskabene.


Har du "stort kørekort" er der mange muligheder, der er f. eks. i år kommet flere nye modeller i serien af helintegrerede Carthago c-tourer.
Den nye c-tourer I 144LE har enkeltsenge og separat brusebad og badeværelse med toilet i hver sin side af vognen - og selvfølgelig en stor garage i bagenden. Der er et fint vinklkøkken med stort køle/frys og en dejlig rummelig siddegruppe. Du vælger selv om du vil have sænkeseng i forenden. Du kan se en lille film med den nye Carthago c-tourer I 144LE her.

Foretrækker du Queensbed, er der kommet en ny model, som hedder Carthago c-tourer 144QB, der også har separat brusebad og badeværelse og mulighed for at skubbe sengen bagud og dermed få bedre gulvplads om dagen.

Der er kommet en ny lidt længere enkeltsengsmodel (739 cm). Den har betegnelsen Carthago c-tourer I 148, og har ligeledes separat brusebad og badeværelse, lækkert vinkelkøkken og stort køle/frys.Stort set alle modeller har fået bagageplads med adgang både udefra og indefra i højre og venstre sidde - lige bag forakslen. Det vil sige mulighed for en bedre vægtfordeling, når autocamperen skal pakkes til tur.

Der er også blevet plads til større fladskærms TV i næsten alle modeller. 
 
Malibu 600 Charming fremstår dejlig lys og elegant. Malibu fås med enkeltsenge, en lav seng på tværs eller en høj seng på tværs.

Man fornemmer klart Liner-kvaliteten, som er ført med helt ned i denne lille kompakte van-model - bedre bliver det ikke!