Nyheder

20. februar 2018

Åbent Hus hos DanCamper

Åbent Hus på Vegavej 8 i Horsens d. 3. - 4. og d. 10. - 11. marts 2018

DanCamper udstiller selvfølgelig på messen Ferie for Alle i Herning, men måske foretrækker du at kigge på vores autocampere i fred og ro i vores udstilling i Horsens. 

Vi håber at mange af vores vores gamle kunder, venner af huset og selvfølgelig nye interesserede gæster har lyst til at kigge forbi til Åbent Hus.
Der er selvfølgelig mulighed for overnatning i egen autocamper på pladsen.

Vi har alle vores autocampere, både nye og brugte udstillet indendøre i vores opvarmede store autocamperhus i Horsens - så pyt med om vejrudsigten skulle love dårligt vejr.

Der er kommet mange af de nye 2018 modeller fra Chausson og Carthago hjem, så nu vi har et bredt udvalg i udstillingen. Se f.eks. den revolutionende nyhed fra Chausson, Flash 716 - en delintegreret autocamper med sænkbare køjer i bagenden. og de 2 helt nye modeller Carthago Compactline med henholdsvis enkeltsenge og Queensbed. 

Vi har netop fået forhandlingen af det tyske kvalitetsmærke Westfalia. Vi har lånt hele 4 forskellige flotte Westfalia vans - her i blandt en ægte Off-Roader med 4-hjulstræk. -  Og vi har selvfølgelig bestilt flere til levering i løbet af foråret.

- se de nye 2018 modeller og de mange flotte brugte autocampere til Åbent Hus de 2 første weekends i marts - der er åbent kl. 11 - 15.

Måske er det nu, du ønsker at bytte til en nyere model eller en anden indretning.
Vi tager selvfølgelig gerne din brugte autocamper, din campingvogn eller evt. din bil i bytte.