Nyheder

2. januar 2015

Årets Autocamper 2015 - Chausson Welcome 610

Den måler kun 6,66 m i længden, men er alligevel én af de mest rummelige autocampere på markedet
Den er lyst og venligt indrettet med en meget stor siddegruppe. Her er god plads til 7 voksne ved det store spisebord.

Dobbeltsengen er placeret under loftet over siddegruppen. Den el-betjente sænkeseng kan køres helt ned til sæderne i siddegruppen, eller du kan vælge kun at køre den halvvejs ned og også lave en opredning i selve siddegruppen, så er der bliver 4 sovepladser.

Der er et godt og velindrettet køkken med store skuffer og gode skabe til opbevaring, og der er selvfølgelig også et stort køleskab med en god fryser.

Herudover kan den leveres med "Udekøkken" i form af en god gasgrill, som er praktisk monteret i en luge på højre side af autocamperen. Man kan fjerne grillpladen og i stedet benytte de 3 gasblus nedenunder eller man kan rykke grillpladen en tak til siden og koge kartofler på det ene gasblus og også benytte grillpladen til steaken eller pølserne.

Badeværelset er helt unikt. Her er et stort separat bruserum, toilet og håndvask og usædvanligt meget skabsplads.

Selv om det er en forholdsvis lille autocamper, er der god bagageplads i garagen, som har adgang fra begge sider og også fra bagenden. Der er endda plads til at have cykler i garagen, hvis man ønsker det.

Chausson 610 er også kåret til "Motorhome og the year" i England. Har du lyst, kan du se en lille film på engelsk fra kåringen i England. De sidste 4 minuter af filmen viser Chausson 610.