Nyheder

Se andre nyheder +
30. april 2019

Åbent Hus

DanCamper inviterer til Åbent Hus lørdag 4. maj og søndag 5. maj
Går du og drømmer om at køre på tur i din egen autocamper? - Eller overvejer du at skifte til en anden model?
- Så kig forbi og bliv inspireret til DanCampers Åbent Hus i weekenden 4. og 5. maj - vi har åbent både lørdag og søndag 11-15. 
Vi glæder os til at se dig, og byder selvfølgelig på lidt godt til ganen.

Vi har i øjeblikket et flot program fra Carthago med både en fuldintegreret Carthago c-tourer I 144 LE, to fuldintegrerede Carthago Compactline - én med enkeltsenge I 144 LE og én med Queensbed I 144 QB,  en delintegreret Carthago c-tourer T 143 med enkeltsenge og hele 6 små Vans - her i blandt en flot brugt fra 2014 med 150 HK, automatgear og masser af udstyr. 

Der er også stadig et flot udvalg af Chausson 2019 modeller i udstillingen - både delintegrerede og små Chausson Twist vans.
F.eks. en Chausson Titanium 767 på Ford med 170 HK, automatgear og masser af udstyr - den har stor garage, enkeltsenge, sænkeseng og dejligt køkken med kompressorkøleskab.
Foretrækker du Queensbed - så se f.eks. Chausson Titanium 758 EB, den er også på Ford med 170 HK, automatgear og masser af udstyr og har ligeledes stor garage og sænkeseng.
Vi har en enkelt ny 2018 model tilbage i udstillingen, Chausson Flash 514 med højdejusterbar seng og en længde på kun 5.99 m. Den er på Ford med 170 HK - og i Åbent Hus weekenden tilbyder vi både markise, solceller og ekstra bodelsbatteri med i prisen. 

Mon ikke vi kan tillade os at sige, at vi har Danmarks største udvalg af flotte, nye, velisolerede kvalitets camper vans fra Carthago Westfalia og Chausson - både under 6 m med enkeltsenge eller dobbeltseng og 6,36 m lange med enkeltsenge - og selvfølgelig med toilet og bad.
Har du lyst at høre lidt om Anette og Jens Eriks seneste tur til Portugal i en lille Carthago Van - så se her.

Der er selvfølgelig, som altid, også mange flotte brugte autocampere at vælge i mellem.
 
Kig forbi, bliv inspireret og få en go' autocampersnak med folk, der ved hvad de taler om :)
Vi har åbent både lørdag og søndag, 4. og 5. maj  kl. 11-15.

Se vores åbningstider og kørselsvejledning her.